NHL:n nettisivuilla tiedotettiin, että pakki Marco Scandella on rustannut viime kesän Stanley Cup -voittaja St. Louis Bluesin kanssa pitkän, nelivuotisen jatkon.

Pitkä lappu on raamikkaalle kanadalaisitalialaiselle luultavasti helpotus, sillä aiemmin tällä kaudella hän on pelannut lisäksi Buffalo Sabresissa ja Montreal Canadiensissa pätkäpesteillä. Tuoreimman kaupan arvo on 3,275 miljoonaa dollaria kaudessa.

Puolustaja on luutinut Bluesin takalinjoilla 11 ottelussa pistein 0+1=1 (+4). Koko kauden saldo on 62 pelin jälkeen 4+9=13 (+14). Pelaaja on kookas, vajaat kaksimetrinen lähes ja satakiloinen.

Kun Scandella siirtyi aiemmin tällä kaudella Bluesiin, tippui maailmanmestari ja nuorten maailmanmestari Niko Mikkola samalla rysäyksellä AHL:ään San Antonio Rampageen. Hän ehti pelaamaan ylhäällä viisi ottelua pistein 0+1=1 (+3).