Olisiko syytä ansaita NHL:ssä enemmänkin? Miro Heiskanen keikkuu ylivoimaisena tilastokärkenä, mediajätiltä huima arvio: ”Pelaa jopa hölmön hyvällä palkkapussilla”

© Kuva: Getty Images

Hyökkääjä Roope Hintz sekä pakit Miro Heiskanen ja Esa Lindell ovat taas tänäkin talvena nähtyjen näyttöjen perusteella kultakimpaleita Dallas Starsille. Seuran näkökulmasta riemunkiljahduksia aiheuttavat myös kahden ensiksi mainitun pelaajan palkkapussit.

Arvion teki mediajätti Sportsnet jutussaan, jossa se niputti niin sanotulla ryöstöhinnalla pelaavat pelaajat. Reilun 800 000 dollarin vuosipalkalla luutiva Hintz ja lähes 900 000 dollaria tienaava Heiskanen ovat lähteen mukaan sellaisia.

Sivuston mukaan Dallasin menestyksen merkittäviä syitä ovat pelaajat, jotka pelaavat edullisesti – ja jotka nauttivat samalla lahjakkaan pelaajan leimaa.

– Niitä ovat Denis Gurianov, Roope Hintz ja Justin Dowling.

Heiskasenkin nimi nousee tapetille, sillä hän pelaa tulokassopimuksen ansiosta vielä ensi kaudellakin Dallasin näkökulmasta suhteellisen halvalla palkalla. Ensi kausi on nuorten maailmanmestarille taalaliigassa kolmas.

– Heiskanen pelaa jopa hölmön hyvällä, eli 894 000 dollarin palkkapussilla, sivusto veistelee.

Hölmön hyvä on Heiskanen askissakin. Hän on joukkueen tehokkain puolustaja ja neljänneksi tehokkain koko pörssissä lukemin 8+25=33 (+16). Hintz seuraa pörssissä viidentenä saldolla 18+14=32 (+4).

Pakin +16 on Dallasin ylivoimaisesti paras ja ainoa kaksinumeroinen.

LUE MYÖS:
Mitä ihmettä tapahtui? Rasmus Ristolaisen köntysmäinen kompurointi aiheuttaa hilpeyttä: ”Hei Ristolainen, älä juo ja pelaa!”

Noniin, nyt lähti lapasesta! Viisi maalia kiskoneelta NHL-tähdeltä odotetaan jo mahdottomia – ”Liukuu laboratorioon eikä vain kehitä vasta-ainetta koronavirukselle”

”Siinä oli nyt suurin ero aiempiin peleihin” – NHL-vahti Juuse Saros piti jäät hatussa upean myrskyvaroituksen jälkeen

Predatorsissa tapahtumassa vallankumous suomalaisten NHL-vahtien kesken? Pekka Rinne sai ämpärillisen rapaa niskaansa, Juuse Saros vasta nyt nollapelillä!

Jesperi Kotkaniemi sai maalihanansa vihdoin auki toisen suomalaisen seuratessa sivussa – NHL:n uusin suomalaislupaus ei pelannut

Carolinan surkea epäonni jatkuu: tähtipakki loppukauden sivussa – myös Vatasen tilanteessa takapakkia


Florida Panthers – Vegas Golden Knights | Maxit Floridalle! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️