Hallituksen suositus ei pysäyttänyt – KooKoon kannattajilta uskomaton ele: “Yksi joukkue, monta tarinaa”

TPS ja Ilves tiistaina ainoa liigapeli! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Suomen hallitus antoi torstain tiedotustilaisuudessaan suosituksen, jonka mukaan yli 500 hengen yleisötilaisuuksia ei tulisi järjestää koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi. Tuo tarkoittaa sitä, ettei yleisö pääse nauttimaan jääkiekon liigapeleistä ainakaan runkosarjan kahdella viimeisellä kierroksella.

Suositus ei sensaatiomaista kautta pelaavan KooKoon kannattajien matkaa Tampereelle pysäyttänyt. Autollinen kannattajia lähti Tapparan vieraaksi ja nämä tukivat omiaan ennen peliä Hakametsän hallin pihalla huutaen ja laulaen.

Kisakatsomo kouvolalaiskannattajien tapaan. KUVAT: Saana Kemppainen.

Kouvolan ja Tampereen välimatka on suorimmillaan Lahden kautta vajaat 200 kilometriä ja vajaat kolme tuntia.

– On ihan käsittämättömän upeaa, miten tämän KooKoo-perheen jäsenet osoittavat joukkueelle tukensa. Kuudes kenttäpelaaja on koko kauden aikana seissyt omiensa takana ja seisoo edelleen. Osa hallin pihalla, osa kotikisakatsomoissa. Yksi joukkue, monta tarinaa, KooKoon yhteisöpäällikkö Nita Ahola hehkuttaa SuomiKiekolle.

Runkosarjan torstaina päättävä Tappara oli runkosarjassa ennen illan kierrosta kakkosena ja KooKoo sensaatiomaisesti viidentenä.

TPS ja Ilves tiistaina ainoa liigapeli! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!