Toronto-tähti pitkälle sairaslomalle NHL:ssä – Montreal-lupauksen koko kausi ohi

© Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafsin pudotuspelijahti NHL:ssä koki kolauksen, kun juuri rahakkaan jatkosopimuksen seuran kanssa solminut tähtipuolustaja Jake Muzzin loukkasi kätensä ja on sivussa tositoimista arviolta neljä viikkoa.

Viime vuoden siirtotakarajalla Los Angeles Kingsistä Torontoon pelaajakaupassa siirtynyt 31-vuotias kanadalainen on iskenyt tämän kauden 53 pelissä tehot 6+17=23.

Montreal Canadiensin 21-vuotiaan puolustajalupaus Victor Meten kausi on puolestaan kokonaan ohi. Puolustajan jalka on murtunut, eikä 51 pelissä tehot 4+7=11 merkkauttanut nuorukainen ehdi kuntoutua tositoimiin ennen ensi kauden alkua.


Kärpät – Ilves | Betsit Kärpille!

Onko Ilves toipunut lauantaisesta rökityksestä vai tuleeko lisää lunta tupaan?