NHL:ssä jysähti viiden pelaajan vaihtokauppa – Erik Haula ja Eetu Luostarinen vaihtavat seuraa!

© Kuva: Getty Images

Carolina Hurricanes ja Florida Panthers ovat pyöräyttäneet peräti viiden pelaajan vaihtokaupat.

Toimittaja Elliotte Friedman kertoo Twitterissä, että Erik Haula, Lucas Wallmark, Eetu Luostarinen ja Chase Priskie matkaavat seuraavaksi Florida Panthersin riveihin. Hurricanes vahvistuu puolestaan Vincent Trocheckilla.

28-vuotias Haula ehti pelaamaan Hurricanesissa 41 ottelua, joissa hän saalisti 22 (12+10) tehopistettä. Vielä viime kaudella suomalainen edusti Vegas Golden Knightsia. Haulalla on NHL-kokemusta myös Minnesota Wildista.

21-vuotias Luostarinen ehti puolestaan pelaamaan Hurricanesissa vain kahdeksan NHL-ottelua. Muuten vastuuta tuli AHL:n Charlotte Checkersissä.