Luotsi ei ylistänyt turhaan – taas pöllysi! ”Eliittiluokan maalintekijä” Eeli Tolvanen jatkaa kovien näyttöjen antamista kohti NHL:ää

© Kuva: Getty Images

AHL-joukkue Milwaukee Admiralsissa hyökkäävä Eeli Tolvanen on jälleen päässyt kovaan vireeseen farmiliigassa. Kun hyökkääjä osui Suomen aikaa myöhään maanantai-iltana Manitoba Moosen reppuun 4-1-voitossa, iski hän toisen maalinsa kolmeen edelliseen peliin.

Tolvanen tulitti pikkumustan reppuun vasemman b-pisteen kaarelta. Moose-pelissä suomalaisen maalin syötti tämän maanmies Miikka Salomäki. Hyökkääjä summasi ottelussa tehot 1+1=2.

Tammi-helmikuun taitteessa Tolvanen oli neljän ottelun maaliputkessa, jonka aikana hän kiskoi viisi maalia. Admirals-pelaajan saldo 53 ottelun jälkeen on nyt 15+11=26 (+1). Tolvanen on joukkueen sisäisen maalipörssin nelosena, suomalaisten maalipörssiä hän puolestaan johtaa.

– Mielestäni hän on pelannut tänä vuonna joukkueessamme todella hyvin. Nähdäkseni hän johtaa joukkojamme ykkösluokan maalintekopaikoissa, Admirals-luotsi Karl Taylor ylisti Tolvasta The Athleticin haastattelussa taannoin.

AHL:ssä suomalaispelaajista kymmenen maalin rajapyykin on rikkonut kaikkiaan kuusi pelaajaa.

– Ollakseni rehellinen, en aio opettaa Tolvaselle maalien tekemistä. Hän on eliittiluokan maalintekijä. Hänellä on miljoonan dollarin laukaus, Admirals-luotsi Taylor suitsutti.

Jos menee hyvin suomalaistykillä, niin samaa voi sanoa tämän joukkueestakin. Kun Admirals on kerännyt 77 pinnaa, keikkuu se niin koko AHL:n kuin läntisen konferenssin kärjessä ylivoimaiseen tapaan.

LUE MYÖS:
Hype on kadonnut, mutta lahjat eivät – joko Eeli Tolvanen pelaa itseään vihdoin lähelle NHL:n lopullisia portteja? ”Hänellä on miljoonan dollarin laukaus”

Suomalaispelaaja löytänyt huikean vireen NHL:ssä – nousi nyt ykköspalkituksi! ”Pelasimme aika älykkäästi”

Aina sama mies! Mikko Rantanen loukkaantui NHL:ssä tutun kolossin toheloinnin seurauksena – Avalanchelta karu päivitys

NHL:ssä rysähti taas iso pelaajakauppa! Los Angelesin kallispalkkainen hyökkääjä vaihtaa maisemaa

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️