Aina sama mies! Mikko Rantanen loukkaantui NHL:ssä tutun kolossin toheloinnin seurauksena – Avalanchelta karu päivitys

© Kuva: Getty Images

Colorado Avalanche -leiristä kantautui tiistaiaamuna hirvittäviä suomalaisuutisia. Hyökkääjä Mikko Rantasen peliaika jäi 3-4-jatkoaikatappioon päättyneessä Tampa Bay Lightning -ottelussa 8.17 minuuttiin. Nousiaislaisen tilastoihin merkattiin tuossa ajassa tehot 0+1 (-1).

NHL:n nettisivuilla kerrottiin, että kyseessä on ylävartalovamma. Olkapäätään pidellyt Rantanen loukkaantui, kun Tampan isokokoinen Erik Cernak kampitti hyökkäystilanteessa olleen suomalaisen. Hän lensi laitaa päin.

Avalanchen Twitter-tilin päivitys oli luokkaa kauhea. Pelaaja on sen mukaan sivussa viikkoja.

Kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun slovakialaispakki rusikoi suomalaista. Cernak taklasi Rantasta kyynärpäällään suoraan kupoliin alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa vuodenvaihteessa 2014-15.