NHL:n siirtotakarajan lähestyessä taalaliigassa on nähtyä jo useita isompia pelaajasiirtoja viimeisten päivien aikana.

Tiistain vastaisena yönä rysähti jälleen, kun Vancouver Canucks on hankki sopimuksensa viimeistä vuotta pelaavan laitahyökkääjä Tyler Toffolin Los Angeles Kingsistä.

Toiseen suuntaan matkaavat hyökkääjä Tim Schaller, 20-vuotiaan sentteri Tyler Maddenin pelaajaoikeudet, 2. kierroksen varausvuoro (2020) sekä ehdollinen 4. kierroksen varausvuoro (2022), joka astuu voimaan siinä tapauksessa, että Toffoli allekirjoittaa jatkosopimuksen Canucksin kanssa.

Tämän kauden 58 pelissä tehot 18+16=34 iskenyt 27-vuotias Toffoli kuului Kingsin Stanley Cup -voittajajoukkueeseen keväällä 2014. Mies tienaa tästä kaudesta 4,6 miljoonaa dollaria. 29-vuotias Schaller on pelannut tällä kaudella 51 NHL-peliä tehoin 5+1=6. Hyökkääjä tienaa kuluvasta kaudesta 1,9 miljoonaa dollaria.

Vancouver Canucks

@Canucks
𝙒𝙀 𝙃𝘼𝙑𝙀 𝘼 𝙏𝙍𝘼𝘿𝙀 𝙏𝙊 𝘼𝙉𝙉𝙊𝙐𝙉𝘾𝙀: #Canucks acquire Tyler Toffoli (@tytoff16) from the Kings.