Liiga
Lukko – Ilves
Keskiviikko 26.02. klo 18:30

Tällä viikolla Liigaa pelataan joka ilta tiistaista lauantaihin ja perinteinen pelipäivä keskiviikko on luonnollisesti aktiivinen tälläkin kertaa. Otan keskiviikon noston Lukon ja Ilveksen välisestä ottelusta. Joukkueet käyvät huikeaa taistelua KooKoon kanssa puolivälierien kotiedusta ja siksi tämä peli on merkattu erityisen paksulla tussilla molempien joukkueiden toimistolla.

Pekka Virta on tällä kaudella onnistunut Lukon kanssa upeasti. Joukkue ei ehkä ole Liigan nimekkäimpien joukossa, mutta peruslaadukas nippu se on jo lähtökohtaisesti. Lisäksi se on tiivis, muuntautumiskykyinen ja osaa kääntää pelin virtauksen edukseen todella hyvällä frekvenssillä. Viime viikonloppuna raumalaiset kaatoivat sekä Jukurit että KalPan, joista jälkimmäisen murskalukemin. Kokoonpanotilanteesta voi mainita, että Vili Sopasen sekä Miska Kukkosen osalta kausi on ohi.

Ilves kaatoi lauantain teemaottelussa SaiPan rutiiniesityksellä 3-0. Edellisissä otteluissa tapahtui vaatimaton ulospuhallus Jukureita vastaan sekä jatkoaikavoitot JYPistä sekä paikallisvastus Tapparasta – näistä kummatkin hieman pelitapahtumien vastaisesti. Täysin vakuuttava Ilves ei ole siis viime aikoina ollut, vaikka pistepussi onkin täyttynyt ennätystahtiin. Ilveksellä poissa ovat Matias Maccelli ja todennäköisesti myös Robert Leino.

Lyö vetoa ottelusta:

Joukkueiden väliset marginaalit eivät ole suuria, mutta tällä hetkellä pidän isäntiä kovavireisempänä nippuna. Niinpä myös vetosuositukseen lätkäisen kotivoittoa: Lukko voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,24.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO