Jättipalkkainen floppihyökkääjä saa vihdoin tilaisuutensa NHL:ssä – myös suomalaislupaus kutsuttiin ylös

© Kuva: Getty Images

NHL-seura New York Islanders on kutsunut lähes koko kauden farmiliiga AHL:n Bridgeport Sound Tigersissa pelanneen konkarihyökkääjä Andrew Laddin NHL-miehistönsä matkaan.

Entinen Winnipeg Jets -kippari tienaa tästä kaudesta hurjaa 5,5 miljoonan dollarin vuosipalkkaa. Vain yhdessä NHL-pelissä kauden mittaan esiintynyt 34-vuotias ex-tähti on pelannut kuluvalla kaudella AHL:ssä 34 peliä tehoin 11+3=14.

Kutsun Bridgeportista emoseura Islandersin kokoonpanoon sai myös suomalaishyökkääjä Otto Koivulan AHL-seura Bridgeport Sound Tigersista emoseuran riveihin NHL:ään. Tällä kaudella uransa ensimmäiset seitsemän NHL-ottelua ilman tehopisteitä pelanneen 22-vuotiaan Ilves-kasvatin toinen kausi Pohjois-Amerikassa on sujunut pääosin farmiliigan puolella, jossa 193-senttinen ja 100-kiloinen hyökkääjäjärkäle on pelannut toistaiseksi 36 peliä tehoin 9+13=22.

LUE MYÖS: NHL:ssä muhii yllättävä siirtopommi? Suomalaistähden katsomokomennus herätti pelikaverit: ”Liittyy siirtotakarajaan”

LUE MYÖS: Artemi Panarinilta katkera paljastus takavuosien treidistään Columbukseen – näin kaikki eteni