NHL:ssä muhii yllättävä siirtopommi? Suomalaistähden katsomokomennus herätti pelikaverit: ”Liittyy siirtotakarajaan”

© Kuva: Getty Images

Useat suomalaispelaajat ovat nousseet siirtohuhuihin NHL:n siirtoikkunan ollessa umpeutumaisillaan.

Uusimpana suomalaisnimenä otsikoihin on nyt noussut Montreal Canadiensin 24-vuotias laitahyökkääjä Artturi Lehkonen, joka pudotettiin yllättäen joukkueensa kokoonpanosta ottelusta Washington Capitalsia vastaan.

Canadiensissa neljättä kauttaan pelaava Lehkonen on iskenyt kauden 62 pelissään varsin hyvät tehot 12+13=25. Tärkeän alivoimaspesialistin vilttikomennuksen uskottiinkin joukkueen sisällä liittyvän juuri siirtorajan tapahtumiin.

– Mielestäni tämä liittyy siirtotakarajaan. Lehkosen ei pitäisi olla katsomossa. Hän on erittäin tärkeä meille. Hän on hyvä alivoimalla, erittäin arvokas pelaaja, seurakaveri Phillip Danault kommentoi Lehkosen tilannetta Sportsnetille.

Samaa virttä soitti Habs-pelureista myös Brendan Gallagher.

– ”Lehky” on pelaaja, joka tekee joukkueemme eteen kaiken sen, mitä pyydetään. Hän tekee uskomattoman paljon töitä ympäri kaukaloa. Ilmassa on päätöksiä, joita on tehtävä. Tässä kohtaa me tiedämme, mitä Lehkonen tuo pöytään, Gallagher kehuu suomalaislaituria.

Lehkonen ei suinkaan ole ainoa Montreal-peluri, joka saattaa vaihtaa maisemaa vielä ennen maanantai-iltaa. Ainakin Max Domi, Ilja Kovaltshuk, Jonathan Drouin sekä Jeff Petry ova tällä hetkellä kovaa valuuttaa siirtomarkkinoilla.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.