NHL
Winnipeg – Nashville
Sunnuntai 12.01. klo 21:00

Viikko päättyy mukavasti sopivaan katseluaikaan pelattavaan NHL-taistoon Winnipegin ja Nashvillen välillä. Suomalaisittain ottelu on todella mielenkiintoinen, sillä pelaajana monipuolistunut Winnipegin Patrik Laine yrittää horjuttaa Chicagoa vastaan maalin tehnyttä Nashvillen Pekka Rinnettä.

Winnipeg palaa kotiareenalleen vieraskiertueelta, johon mahtui kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Bostonia vastaan Jets oli alakynnessä ja hävisi 5-4: David Pastrnakin knallitemppu oli winnipegiläisille liikaa. Läntisen konferenssin kahdeksantena oleva Jets tarvitsee voittoja, jotta Winnipegissä nähtäisiin keväällä pudotuspelejä. Patrik Laine on vetänyt kautta lähes pisteen per peli -tahtia, mikä on mainio suoritus.

Nashville on pelaamassa huonointa kauttaan vuosiin ja niinpä Peter Laviolette sai potkut joukkueen peräsimestä. John Hynes saa yrittää nostaa Predatorsin kurssia. Joukkue on sortunut kauden aikana leväperäisyyteen ja lisäksi sen erikoistilannepelaaminen on ollut luvattoman heikkoa. Myös suomalainen maalivahtikaksikko Rinne – Juuse Saros saa katsoa peiliin: otteissa on kosolti parannettavaa.

Lyö vetoa ottelusta:

Vetomarkkinoilla Winnipegiä pidetään altavastaajana. Jetsillä on hyvä H2H-tilasto Nashvilleä vastaan ja kokonaisuus huomioiden Winnipeg on tähän peliin minun pahveissani pikkusuosikki. Vetosuositus on Winnipeg voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,55.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO