Toronto etsii fyysisyyttä hyökkäykseensä – Lähde: Ryövääkö Columbuksen viime kauden maalitykin?

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Toronto Maple Leafs on kuulunut usean vuoden ajan NHL:n itäisen konferenssin potentiaalisiin mestarisuosikeihin, joskin perinteikkään seuran tie tuntuu katkeavan vuosi vuoden jälkeen pudotuspelien alkuvaiheessa sille peikoksi muodostuneeseen Boston Bruinsiin.

Leafs on tiukassa palkkakattotilanteessa johtuen tähtipelaajiensa jättisopimuksista, mutta joukkue kaipaisi riveihinsä kuumeisesti syvyyttä ja fyysisyyttä pudotuspelejä ajatellen.

TSN:n sisäpiiritoimittaja Pierre LeBrun heittääkin ilmoille varsin potentiaaliselta kuulostavan vaihtoehdon ehdottaen kanadalaisseuralle edullisella sopimuksella pelaavan hyökkääjän hankkimista loppukauden kannujahtiin. Yksi vaihtoehto olisi Columbus Blue Jacketsissä viime kaudella 27 maalia tykittänyt laitahyökkääjä Josh Anderson, jonka nykyinen sopimus umpeutuu keväällä.

25-vuotias laituri on pelannut tällä kaudella loukkaantumisensa vuoksi vasta 26 ottelua vaisuin tehoin 1+3. Näillä näkymin tammikuun puolivälin jälkeen tositoimiin palaava, viimeistä sopimuskauttaan pelaava kanukki olisi LeBrunin mukaan Leafsille oivallinen ja 1,85 miljoonan dollarin vuosipalkastaan johtuen ennen kaikkea edullinen täsmäase pudotuspelejä silmällä pitäen.

– Jos olisin Leafsin johdossa, Anderson olisi kaveri, jolla olisi taitoa, vääntövoimaa ja fyysisyyttä. Hän on myös kaveri, joka pystyy tekemään 25 maalia kaudessa saadessaan pelinsä kuntoon, LeBrun perustelee TSN Radio 1050 -ohjelmassa.

Olkapäävammaansa poteva Anderson toisi totisesti kaivattua fyysisyyttä Leafsin taiturimaiseen hyökkäykseen. Onko Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen sitten valmis luopumaan entisestä 4. kierroksen varauksestaan, on eri asia.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS