© Kuva: Juha Tamminen

Pelicans – SaiPa: Kova hinku play-offeihin

Liiga
Pelicans – SaiPa
Perjantai 17.01. klo 18:30

Liigan toinen nosto otetaan Lahdesta, jossa Pelicans ja SaiPa ottavat toisistaan mittaa. Kumpikaan joukkue ei ole tällä hetkellä aivan kymmenen parhaan joukossa ja sinne tietenkin on molemmilla kova hinku. Pelicans on joukkueista neljä pistettä perässä sarjataulukossa, muttei välttämättä näytä tällä hetkellä epätodennäköisemmältä playoff -joukkueelta.

Lahtelaisten otteissa on nimittäin viime aikoina ollut nähtävissä paranemista. Viime viikonlopun tuplapeleissä Pelicansin kohtalona oli kohdata tulikuuma KooKoo kahdesti – tuloksena oli tappio molemmista peleistä. Kuitenkin Jesse Welling on saanut joukkueen peli-ilmettä paremmaksi ja ennen kaikkea halukkaammaksi. Wellingillä on ollut lähes viikko aikaa treenata joukkueen kanssa, sillä viikolla lahtelaisilla ei ollut peliä.

Huilata on saanut myös SaiPa ja Tero Lehterän suojateille treeni on varmasti ollut tarpeen. Vaikka SaiPa voitti viime lauantaina JYPin, on isossa kuvassa joukkueen suorittaminen ollut oikeinkin vaatimatonta. Osaltaan tämä on johtunut myös loukkaantumisista – SaiPan alakerrassa luutii tällä hetkellä useampikin reissumies. Lehterän pelikirjan sekavuutta olen kritisoinut aiemminkin ja nyt joukkue tarvitsisi selkeän – ja mieluiten sangen yksinkertaisen pelikirjan.

Lyö vetoa ottelusta:

Tähän otteluun lähden kotivoitto edellä. Pelicans on minun pahveissani joukkueista selkeästi etevämpi ja otan lapulle suoraa voittoa: pelisuositus on Pelicans voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,88.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.