NHL-unelma yhä kaukana! Suomalainen ex-liigatähti vaikeuksissa – ajautunut farmissa katsomoon

© Kuva: Ilari Isotalo

Oula Palveen Pohjois-Amerikan ura ei ole alkanut odotetulla tavalla.

27-vuotias suomalaissentteri ei ole saanut lainkaan tilaisuutta NHL:n puolella, vaan vastuuta on tullut ainoastaan AHL:n Wilkes-Barre/Scranton Penguinsissa. Farmissa Palve on esiintynyt 37 ottelussa vaisuin tehopistein 1+7=8.

Viimeiseen 15 otteluun viime kauden liigatähti on saalistanut vain kaksi syöttöpistettä ja myös teholukema on painunut pahasti pakkaselle (-11). Kyseisissä kamppailuissa Palve on pelannut nelosketjussa.

Heikomman jakson myötä suomalainen on seurannut viimeisimpiä AHL-otteluita katsomosta käsin.

Vielä viime kaudella Palve säkenöi Liigassa TPS:n riveissä, jossa hän summasi 53 ottelussa peräti 51 (16+35) tehopistettä.