NHL-tähti Erik Haulan karmea tragedia: vielä syntymätön tytär menehtyi

© Kuva: Getty Images

Carolina Hurricanesin suomalaishyökkääjä Erik Haula vaimoineen julkaisi keskiviikkona raskaan uutisen, kun pariskunta tiedotti vielä syntymättömän tyttärensä kuolemasta.

28-vuotias Haula sekä tämän yhdysvaltalainen Kristen-vaimo odottivat esikoistytärtään, jonka oli määrä syntyä toukokuussa.

– Tyttövauvamme on poissa aivan liian aikaisin. Äiti ja isä rakastavat sinua aina, emmekä malta odottaa, että saamme jonain päivänä pidellä sinua sylissämme taivaassa, Haula kirjoitti Instagram-päivitykseensä.

Haula nimettiin surun keskellä Hurricanesin pelaavaan kokoonpanoon vuoden ensimmäisessä ottelussa Montreal Canadiensia vastaan. Suomalainen valittiin taatusti tunteikkaassa ottelussa pelin parhaaksi pelaajaksi. Haula maali ja syöttö siivittivät Hurricanesin 3-1-voittoon.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

❤️ Our baby girl gone way too soon. Mommy & Daddy will always love you and we cannot wait to hold you one day in heaven. 🙏👼

Henkilön Erik Haula (@ehaula) jakama julkaisu

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

We are starting 2020 with our own beautiful little angel looking over our family 👼🏼 While it’s not what is best for everyone, it personally feels best for us to share. Sometimes there are things in life that happen that are completely out of our control. After feeling amazing my entire pregnancy, with our baby girl giving me very minimal unpleasant pregnancy symptoms… at our ultrasound on Monday our sweet baby girl had lost her strong heartbeat. While it may be hard to see the light at the end of the tunnel on some days going forward, and some may be harder than others to understand why this happened, the complete joy & excitement she has brought to us and those who love her will be with us forever. ♥️ Mommy and Daddy know she is being taken care of in heaven. ‘She was here for a moment, but left a lifetime of love’ 💗💗💗

Henkilön Kristen Haula (@kristen.haula) jakama julkaisu


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.