KHL-toimittaja paljastaa: ruplaliigan supertähti siirtymässä NHL:ään

© Kuva: AK Bars
Stanley Cup katkolla! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Ak Bars Kazanin KHL-joukkueen maalilla sensaatiomaisen kauden pelannut venäläismaalivahti Timur Bilyalov saattaa olla seuraava ruplaliigasta NHL:ään siirtyvä tähtistatuksen maalivahti, kirjoittaa sarjan sisäpiiritoimittaja Aivis Kalnins.

24-vuotiasta Bilyalovia pidetään tällä hetkellä kenties parhaana NHL:n ulkopuolella pelaavana maalivahtina. Miehen torjuntaprosentti kauden 23 ottelussa on uskomaton 95,0. Päästettyjen maalien keskiarvo näyttää sekin hurjan alhaista lukemaa 1,24.

– Hänen unelmansa on pelata NHL:ssä, samoin kuin kaikkien muidenkin. Jos mahdollisuus siihen (NHL-sopimukseen) tulee, hän on ehdottomasti valmis tarttumaan tilaisuuteen. Tätä kysymystä on kysyttä usein aiemminkin, mutta hän ei ole näyttänyt uskovan sen olevan mahdollista, Kalnins kirjoittaa.

NHL:n sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman nosti tuoreessa 31 Thoughts -podcastissa esille myös kaksi muuta potentiaalista NHL-sopimuksen ensi kaudeksi saavaa maalivahtia, SKA Pietarin Aleksei Melnichukin, 22,  sekä Sibirin Aleksei Krasikovin, 24.

Stanley Cup katkolla! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!