Hurja huhu: Yli 1000 NHL-ottelua pelannut veteraani palaamassa taalaliigaan

© Kuva: Getty Images
Stanley Cup -finaalit alkavat! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Toronto Maple Leafs kärsii tällä hetkellä pahoista loukkaantumisista puolustuksensa puolella.

Sivussa ovat runkopuolustajista sekä Morgan Rielly että Jake Muzzin. Joukkueen otteluissa onkin nyt nähty puolustajatilanteen kannalta mielenkiintoinen vieras, ilman sopimusta tällä hetkellä oleva konkaripuolustaja Dion Phaneuf.

Urallaan yli 1000 NHL:n runkosarjaottelua pelannut Phaneuf on pelannut ison osan mittavasta urastaan juuri Leafsin väreissä toimien mm. seitsemän kauden ajan seuran kapteenina.

Ainakaan arvostettu sisäpiiritoimittaja Bob McKenzie ei kuitenkaan usko Phaneufin vierailun Torontoon liittyvän millään tavoin pelillisiin asioihin.

– Minun on pakko nostaa tämä asia esille. Dion ei ole virallisesti lopettanut uraansa. Hän saattaisi saada tilaisuutensa (pelaajana) jossain muualla, mutta syy siihen, että hänet on nähty Torontossa on se, että hän haluaa tutustua seuran bisnespuoleen ja selvittää, olisiko Brendan Shanahanilla käyttöä miehelle jään ulkopuolisissa tehtävissä. Tämä on syy hänen vierailuunsa, McKenzie uskoo.

Phaneuf pelasi viime kaudella Los Angeles Kingsin riveissä 67 ottelua tehoin 1+5. Mies ei saanut enää NHL-sopimusta alkavaksi kaudeksi.

LUE MYÖS: Sidney Crosby muistelee ensimmäistä NHL-vaihtoaan – legenda pilasi unelman: ”Hän ryösti minut”

Stanley Cup -finaalit alkavat! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!