Haetaanko Patrik Laineelle uutta tutkaparia siirtomarkkinoilta? Lähde: GM ei pelkää epäonnistumista

© Kuva: Getty Images

Winnipeg Jets on viime kausina jahdannut isoja nimiä siirtomarkkinoilta vaihtotakarajan kynnyksellä. Jets on hankkinut kahdella peräkkäisellä kaudella sentterin Patrik Laineen tähdittämään kakkosketjuun. Paul Stastny oli erinomainen vahvistus, kun taas Kevin Hayes oli selkeä huti.

Winnipeg on heikentynyt selkeästi viime kaudesta, mutta seurassa tavoitellaan silti mestaruutta. The Athleticin toimittaja Kevin Wieben mukaan Winnipegin GM Kevin Cheveldayoff ei pelkää hankkia kesken kauden uutta vahvistusta, vaikka viime kaudella peliliike menikin vihkoon.

– Jos olosuhteet ovat oikeat, Cheveldayoff kommentoi vahvistuksen hankkimista.

– Voinko antaa kaikki varausvuoroni? En. GM:änä pitää pystyä katsomaan tätä päivää, mutta samalla katsoa kaikkea sitä, mitä saattaa tapahtua tulevaisuudessa.

Cheveldayoffin kommentti on Pohjois-Amerikassa tulkittu niin, että seura olisi valmis kauppaamaan ykköskierroksen varausvuoronsa, jos tarjolla on sopiva vahvistus. Winnipeg kaipaisi jälleen kakkossentteriä, jotta joukkue saisi kaksi hyökkäysketjua rullaamaan kunnolla.

Toinen vaihtoehto olisi vahvistaa joukkueen kehnoa pakistoa. Rasmus Ristolainen voisi edullisella sopimuksellaan ja kätisyydellään olla erinomainen vahvistus Winnipegille.