Euro Hockey Tour
Venäjä – Ruotsi
Torstai 12.12. klo 19:00

Venäjä aloittaa EHT-kotiturnauksensa ottelulla Ruotsia vastaan. Suomen EHT-turnauksessa joukkueille jäi Tshekin ja Suomen vanavedessä vain murusia ja varsinkin vahvan rosterin kotiturnaukseen nimenneeltä Venäjältä odotetaan nyt roimaa parannusta. Ruotsi ei vaikuta tähän verrattuna erityisen vahvalta yhdistelmältä, mutta Tre Kronoria ei voi ikinä tuomita etukäteen.

Jos Suomen EHT-turnauksessa Venäjällä oli kokeilevampi joukkue, niin Channel One Cupiin tuodaan parasta pöytään: KHL:n pistepörssin top viitosesta mukana ovat Vadim Shipatsev, Kirill Kaprizov sekä Damir Zhafjarov. Myös puolustus on koottu kivikovista KHL:n eliittipelaajista. Kotikannatus Venäjällä on tunnetusti kovaa, joten jos paineet eivät käänny joukkuetta vastaan, tulosta pitäisi syntyä.

Ruotsin joukkue näyttää suhteellisen mielenkiintoiselta – onhan mukana mm. tuhdilla NHL-kokemuksella varustettu Magnus Pääjärvi, Liigan edelliskauden pistepörssin voittaja Malte Strömwall sekä Jokereista tuttu puolustaja Victor Lööv. Johan Garpenlövin urakka Ruotsin peräsimessä ei ole lähtenyt turhan komeasti liikkeelle ja torstain ottelussa vastus on kunnioitusta herättävä. Tämä on siis hyvä paikka katsoa, missä länsinaapurissa mennään tällä hetkellä.

Lyö vetoa ottelusta:

Menen tässä ottelussa koti- ja materiaalietu edellä. Venäjä on suurehko suosikki ja saa kotijäällään tipsin: vetosuositus on Venäjä voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,83.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO