© Kuva: Leijonat.fi

U20 Suomi – Sveitsi: Vastus kovenee vähitellen

Nuorten MM-kisat
U20 Suomi – Sveitsi
Tiistai 31.12. klo 20:00

Uudenvuoden aattona saadaan nauttia kiekkoviihteestä, kun Raimo Helmisen luotsaama nuorten Leijonien lauma ottaa mittaa Sveitsistä. Alla on kaksi reipasta ja vapauttavaa voittoa Slovakiasta ja Kazakstanista ja lopuissa lohkon otteluissa täytyy vain varmistaa mahdollisimman hyvä sijoitus lohkosta.

Slovakian lailla myöskään Kazakstan ei ollut minkäänlainen mittari Leijonien todellisesta iskukyvystä. Positiivista oli joukkueen reipas ote – Ruotsi-ottelun pelokkuudesta ei ollut enää jälkeäkään ja siinä mielessä nämä ottelut palvelevat turnauksen tavoitteita loistavasti. Samalla joukkueen yhteispeli on hioutunut mukavasti. Sivutuotteena Patrik Puistola (4+3) ja Kristian Tanus (2+4) paistattelevat pistepörssin kärkipäässä.

Tätä kirjoitettaessa Sveitsi pelaa Slovakiaa vastaan ja on pelissä niskan päällä. Hyvin sinnitellyttä Kazakstania vastaan käkikellomiehet ottivat voiton, mutta Ruotsia vastaan annettiin hieman tasoitusta maalivahtipelissä. Sveitsiä vastustaa tiistain pelissä Leijonia lyhyempi lepoaika. Sveitsi on käytännössä varma jatkoon menijä, mutta tulee varmasti saamaan kivikovan vastuksen puolivälierissä.

Lyö vetoa ottelusta:

Suomi saa kaiken järjen mukaan Sveitsiltä astetta kovemman vastuksen kuin kevyiltä Slovakialta ja Kazakstanilta. Tässä ottelussa vedonlyönnillinen mielenkiinto kohdistuu vähämaalisuuteen – maaliodottama on minun papereissani sangen matalalla, sillä Suomi on alakerraltaan todella vahva. Vetosuositus on Ottelussa alle 6.5 maalia (60 min) kertoimella 1,65.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.