Tapparassa viime kaudella pelannut puolustaja Elias Fälth lopettaa kiekkouransa.

38-vuotias Fälth kertoi asiasta Instagram-tilillään.

– Se on nyt ohi, mutta en tule koskaan unohtamaan kaikkia niitä päiviä, pakkikonkari kirjoittaa tunteellisessa päivityksessään.

Fälthin viimeiseksi joukkueeksi jäi Ruotsin viidenneksi korkeimman sarjatason Munkedals BK, jonka kanssa hän teki vain muutamia päiviä sitten sopimuksen (lue uutinen täältä). Aika seurassa jäi kuitenkin ainoastaan yhden ottelun mittaiseksi.

Fälthin ura oli erittäin menestyksekäs, sillä urallaan 379 SHL-ottelua pelannut puolustaja voitti maansa mestaruuden Frölunda HC:ssa kaudella 2015-16. Samalla sesongilla hän pääsi juhlimaan lisäksi CHL:n mestaruutta. Ruotsin maajoukkueen mukana Fälth voitti MM-kultaa keväällä 2013.

Tapparassa hän pelasi viime sesongilla 36 Liigan runkosarjaottelua tehoin 2+5=7. Pudotuspeleissä hän saalisti 11 ottelussa kaksi syöttöpistettä.