Patrik Laineen maali oli laiha lohtu Winnipeg Jetsin lähdettyä joulunviettoon karun 2-6-kotitappion myötä NHL:n aaton kierroksella.

Suomalainen iski joukkueensa 2-4-kavennusosuman Montreal Canadiensia vastaan toisen erän lopulla. Tämän jälkeen esiin nousi puolestaan vieraiden suomalaislaituri Artturi Lehkonen, joka tarjoili ensin syötön Max Domin 2-5-osumaan ja naulasi itse ottelun loppulukemat 2-6 päätöserän puolivälin jälkeen.

Laine naljaili ennen ottelua Canadiensin pakistossa nykyään luutivalle ex-Jets-puolustaja Ben Chiarotille median kysyessä, odottaako suomalainen kovia otteita isokokoiselta ex-pelikaveriltaan:

– Ei, kierrämme hänet luultavasti aika monta kertaa tänään. Hänellä on tunnetusti raskaat jalat, Laine naureskeli toimittajalaumalle kieli poskessa.

TSN tiedusteli luonnollisesti myös Chiarotilta mahdollista vastakuittia. Kanadalainen ei lähtenyt mukaan suomalaisen huulenheittoon vaan totesi viileästi:

– Hän kuittailee nykyään kaikille. En lähde mukaan tähän leikkiin, Patty.

Chiarot saikin maukkaan päänahan vanhasta kotihallistaan. Mies merkkautti rökälevoitossa kaikista kenttäpelaajista korkeimman peliajan, päälle 26 minuuttia.