NHL-puolustajan ex-vaimo syyttää kiekkoilijaa yhteisten lasten kaappaamisesta: ”Tämä video ei tarvitse sanoja”

© Kuva: Getty Images
Liiga alkaa torstaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Ottawa Senatorsin puolustaja Nikita Zaitsevin perheessä on tällä hetkellä isoja ongelmia. Kiekkoilijan ex-vaimonsa Margo Gotovtseva syyttää häntä heidän yhteisten lastensa kaappaamisesta.

Syytöstensä tueksi Gotovtseva on julkaissut videon väitetystä kaappaustapahtumasta Instagram-tilillään. Videolla kaksi miestä pakenee kantaen kahta pientä lasta puolijuoksua keskellä kirkasta päivää.

– Jumala tietää, etten haluaisi teidän kaikkien näkevän kaikkea sitä kauhua, jota meidän ”perheessämme” tapahtuu. Mielestäni tämä video ei tarvitse sanoja… mutta tärisen yhä! On kulunut jo 12 päivää, enkä tiedä missä tyttöni ovat, enkä tiedä keiden kanssa he ovat! Heidän isänsä ei ole edes Venäjällä, Gotovtseva aloittaa.

– Olen kirjoittanut monia hakemuksia kaikenlaisille viranomaisille, mukaan lukien poliisille, joihin olen luottanut, ja olen anellut heitä löytämään pienet tyttöni, mutta tähän mennessä en ole saanut keneltäkään vastausta. Heidän itkunsa pyörii yhä mielessäni: ”Äiti, äiti, en halua, apua.”

Zaitsevin ex-vaimo kertoo, että hän ja lastenhoitaja myös loukkaantuivat tilanteessa. Lastenhoitajan korva repesi ja äidin olkapäät ja niska kokivat kolhuja. Gotovtseva päättää kirjoituksensa vielä pyyntöön, että saisi tyttönsä takaisin.

– Voitte käyttää minua hyväksenne, loukata minua ja jopa hyökätä kimppuuni! Mutta teillä ei ole oikeutta sotkea kaksi pikkuruista tyttöä tappeluunne minun kanssani. Antakaa tyttäreni takaisin älkääkä loukatko heidän lapsellista psyykettään enempää!

Voit katsoa Gotovtsevan jakaman videon alta.

Liiga alkaa torstaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!