Mikä kaksikko! NHL:ssä yhteensä kahdeksan pinnaa latoneet Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen kehuvat toisiaan kilpaa – ”Joskus tämä tuntuu helpolta”

© Kuva: Getty Images

Carolina Hurricanesin suomalaisduo Sebastian AhoTeuvo Teräväinen latoi sunnuntaiyönä yhteensä peräti kahdeksan pinnaa. Ensiksi mainitun saldo oli massiivinen 3+2=5 ja jälkimmäisen 0+3=3.

Kakkosketjun hyökkääjät kehuivat toisiaan kilpaa, kun murskaavaan 6-2-voittoon päättynyt Minnesota Wild -peli oli tauonnut. Aho oli ottelun ykkös- ja Teräväinen kakkostähti.

Voit katsoa Ahon Teräväisen syötöistä iskemät maalit täältä ja täältä. Osumat eivät ole mitään onnenkantamoisia, vaan upeiden kuvioiden päätteeksi syntyneitä häkkejä.

– Hän on älykäs, uskomaton syöttelijä. Hän antoi pari sellaista napauta sisään -syöttöä, Aho muotoili Carolinan kotisivuilla kehuen Teräväistä.

Suomalaisduo on pelannut joukkueessa yhdessä kaudesta 2016-17 lähtien. Teräväinen on Hurricanesin toiseksi paras pistemies lukemin 7+22=29, Aho on puolestaan neljänneksi tehokkain saldolla 16+11=27. Ensiksi mainittu johtaa sisäistä syöttö- ja jälkimmäinen maalipörssiä.

– Olemme olleet yhdessä kauan, joten tämä on erityistä. On tosiaankin mahtavaa olla hänen kanssaan, Aho kehui.

Hän pelasi itsensä Canes-fanien sydämiin yhä syvemmälle, ja esimerkiksi pelin jälkeinen haastattelu taukosi yleisön hurratessa ja huutaessa Ahon nimeä. Tehoilta oli luonnollisesti onnistunut.

– Veikkaanpa, että yritän saada viisi pistettä kasaan joka ilta. Se on hiukan vaikeaa, Aho virnisteli.

Teräväinen lähetti kehut toiseen suuntaan.

– Mielestäni olemme kaiken kaikkiaan hyviä keskenämme, luemme toisiamme aika hyvin. Hän on nopea ja ajattelee jäällä. Joskus tämä tuntuu helpolta.

LUE SUNNUNTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Sama piina jatkuu viikosta toiseen NHL:ssä! Mikko Rantasen tähdittämälle Coloradolle lunta tupaan voitosta huolimatta – rottapelaaja teloi suurlupauksen

Huikea haastattelu! Sebastian Ahon kommentit keskeytyivät, syynä villi yleisö – katso video

Aleksander Barkov lähenee NHL:ssä kahta pörssikärkeä – suomalaiselta ällistyttävä näyte voittopelissä: ”Olin vain, että voi hyvänen aika”

Ei hyvää päivää! Sebastian Aho takoi NHL:ssä hattutempun ja ennätystehot: ”Ja arvatkaa kuka antoi syötön!”


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!