Vaikka Colorado Avalanche kaatoi Boston Bruinsin sunnuntaiyönä 4-1, koki joukkue pari ikävää takaiskua samalla. Kautensa häikäisevästi aloittanut Cale Makar sekä maalivahti Philipp Grubauer loukkaantuivat.

Tulokaspakki Makar otti osumaa ja jätti askin Bruinsin rottapelaaja Brad Marchandin töötin seurauksena päätöserässä, Grubauer loukkaantui avauserässä.

– Siinä ei oikeastaan ole aikaa ajatella, vaan kamoihin pitää vain tarttua. Sitten yhtäkkiä siinä ollaakin jäällä ja keskitytään peliin sekä seuraavaan hetkeen, tolppien väliin tullut Pavel Francouz sanoi seuran sivuilla.

– Ei se koskaan helppoa ole, mutta maalille on helpompaa mennä aiemmin kuin vaikka parin tunnin penkillä istumisen jälkeen. Olin tarpeeksi lämmin. Grubauerin kohtalon näkeminen ei ollut hieno tunne, mutta tehtäväni oli olla valmis, tsekki jatkoi.

Penkiltä maalille tulleen Francouzin torjuntojen ja sanojen perusteella tässä tapauksessa Avs selvisi säikähdyksellä. Kassari otti vakuuttavat 16 torjuntaa 16 kudista.

Makarin kohdalla tilanne on toinen. Tällä kaudella pakin paikalta häikäisevät tehot 8+20=28 latonut supertulokas otti osumaa olkapäähänsä, ja lisäksi hän näytti ravistelevan päätänsä. Koppiin mennyt ja pelin kesken jättänyt pelaaja näytti olevan ehkä tillintallin.

Päävalmentaja Jared Bednar kommentoi sekä maalivahtinsa että Makarin tilannetta Colorado Hockey Now -sivustolle niukasti. Puolustaja ei ollut saatavilla haastatteluun koitoksen tauottua.

– En tiedä vielä, luotsi sanoi pelaajien tilanteista.

Loukkaantumiset näyttävät riivaavan Coloradoa viikosta toiseen. Sairastuvalla ovat käyneet aiemmin esimerkiksi Mikko Rantanen, Gabriel Landeskog, Andre Burakovsky, Matt Calvert, Erik Johnson sekä kummatkin mainitut maalivahdit.

LUE MYÖS:
Huikea haastattelu! Sebastian Ahon kommentit keskeytyivät, syynä villi yleisö – katso video

Aleksander Barkov lähenee NHL:ssä kahta pörssikärkeä – suomalaiselta ällistyttävä näyte voittopelissä: ”Olin vain, että voi hyvänen aika”

Ei hyvää päivää! Sebastian Aho takoi NHL:ssä hattutempun ja ennätystehot: ”Ja arvatkaa kuka antoi syötön!”