Liigassa pudotuspelipaikkojen ulkopuolelle kellahtanut Mikkelin Jukurit tiedotti kotisivuillaan, että kokenut peruspakki Mikko Kuukka vahvistaa joukkueen rivejä 1+1-vuotisella pahvilla.

Jukurien urheilujohtaja Jukka Holtarin mukaan Kuukka tuo mukanaan joukkueeseen luonnetta, kokemusta ja esimerkillisyyttä.

– Hän on kentällä ulottuva, suoritusvarma, sopivan karhea ja eleettömän tehokas puolustaja. Tämän lisäksi hän on nuorille pelaajillemme erinomainen roolimalli. Puolustustaitojensa ja henkisten ominaisuuksiensa myötä Kuukka on juuri sitä, mitä joukkueeseemme tällä hetkellä tarvitaan.

Lähes kaksimetrinen ja vajaat satakiloinen CHL-mestari pelasi alkukaudella Iso-Britanniassa EIHL-liigaa. Kuukka iski Sheffield Steelersin paidassa 18 ottelussa tehot 0+3=3.

Liigassa Kuukka on pelannut 625 ottelua pistein 14+69=83. Uran 70 pudotuspeliottelun saldo on 2+8=10, ja nuo häkit syntyivät keväällä 2017.

Pelaaja on tehnyt Liigan runkosarjassa edellisen kerran maalin Bluesin sotisovassa kaudella 2013-14.

LUE LIIGAJUTUISTA MYÖS:
Telia Loves Liiga: Kärppien suurlupaus ihmetyttää liekehdinnällään, Pekka Saravo myöntää kyseenalaistaneensa ennätyspelaajaa – ”Todistin itseni tyhmäksi”