AHL-joukkue Bridgeport Sound Tigersissa pelaava tamperelainen Otto Koivula oli edustamansa joukkueen yksi ykkösnimistä lauantaiyönä 5-1-voittoon päättyneessä Hartford Wolf Pack -pelissä. Ottelun kakkostähtenä palkittu suomalaishyökkääjä keräsi pelissä peräti tehot 0+3=3 (+3).

Bridgeport Islanders

@AHLIslanders
Tonight's 3 stars of the game!

⭐️: Andrew Ladd, 2 G
⭐️⭐️: Otto Koivula, 3 A
⭐️⭐️⭐️: Jared Coreau, 30 SVS

🧸 | #BRIvsHFD

Koivula oli yltänyt farmiurallaan kerran aiemmin kolmeen pisteeseen yhdessä ottelussa. NHL:ssä tällä kaudella kuuden ottelun verran piipahtanut pelaaja saalisti samat tehopisteet päättyvän vuoden helmikuussa 5-7-tappiossa Lehigh Valley Phantomsia vastaan.

NY Islandersin juhannuksen 2016 neloskierroksen 120. varaus on tehnyt tänä talvena farmiliigan 18 ottelussa tehot 2+9=11 (-7).

Suomalaisten sisäistä pörssiä AHL:ssä hallitsee Charlotte Checkersin Janne Kuokkanen lukemin 7+14=21. Kärkikolmikon täydentävät viime keväänä maailmanmestaruuden voittanut Texas Starsin Joel Kiviranta lukemin 7+9=16 ja viime kesän Calder Cup -mestari, Springfield Thunderbirdsia edustava Aleksi Saarela saldolla 6+10=16.

LUE LAUANTAIAAMUN JUTUISTA MYÖS:
Pekka Rinnettä ja Juuse Sarosta kuritettiin taas – saumansa saanut NHL:n suomalaisyllättäjä pahimpana peikkona! ”Hyödyntää sitä parhaalla mahdollisella tavalla”

Voihan sitä syöttää lämärilläkin! Patrik Laine kohoaa NHL:n pistepörssissä