© Kuva: Juha Tamminen

HIFK – Ilves: Tasaista ja vähämaalista luvassa?

Liiga
HIFK – Ilves
Torstai 05.12. klo 18:30

Torstain kenties mielenkiintoisin ottelu on HIFK:n ja Ilveksen välinen kamppailu Nordiksella. Joukkueet ovat Kärppien kanssa kuntopuntarin kärkipäässä ja peli on pieniä suvantovaiheita lukuunottamatta sujunut loistavasti. Molemmilla on nyt kolme suoraa voittoa alla, mutta onko kaikki niin hyvin kuin numerot kertovat?

Viime viikonloppuna HIFK kukisti sekä Kärpät että Tapparan, mitä voi pitää kovana suorituksena. HPK-voitto olikin sitten nuhaisempi suoritus, mutta tiukalla puolustuksella ja harvojen tekopaikkojen maksimaalisella hyväksikäytöllä Jarno Pikkaraisen suojatit kairasivat tästäkin ottelusta voiton. Maalissa Frans Tuohimaa pelaa tällä hetkellä erinomaisesti. HIFK teki kovan kaappauksen, kun se hankki riveihinsä Ville Leskisen. HIFK on viime aikoina tuntunut syttyvän paremmin ”isoihin” kamppailuihin kuin Liigan peruspullaan.

Ilveksellä on myös voittoja alla, mutta aivan parhaimmassa lennossa eivät tupsukorvat ole olleet. Hyökkäys kärsii Arttu Ruotsalaisen poissaolosta, mutta nopea kalusto Matias Maccellin ja Eemeli Suomen johdolla paikkaa vajetta hyvin. Maalivahtiasiat Ilveksellä ovat edelleen loistokuosissa. Jukurit-ottelussa Panu Mieho taklasi Patrik Puistolan sairaalaan ja tilanne on kurinpidon tarkasteltavana.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelun voittajakertoimet ovat ehkä liikaa isäntiin päin kallellaan ja aivan pienoista etua voisi Ilveksen pelaamisesta olla. Enemmän tasaisessa pelissä kiinnostaa kuitenkin vähämaalisuus. Alle 5,5 maalia tuntuu melko tulevalta vaihtoehdolta, sillä molempien joukkueiden viidessä viime ottelussa tämä on toteutunut neljä kertaa. Vetosuositus on Ottelussa alle 5.5 maalia kertoimella 1,66.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.