NHL
Washington – Anaheim
Tiistai 19.11. klo 02:00

Washington on koko kauden mittakaavassa ollut kenties NHL:n paras joukkue. Se johtaa Metropolitan divisioonaa tyylipuhtaasti ja on kerännyt eniten pisteitä koko liigassa tällä kaudella. Anaheimin kausi on mennyt hieman maltillisemmissa merkeissä ja viime ajat joukkue on kyntänyt oikein kunnolla. Haaste tuleekin olemaan tiistain vastaisena yönä kova.

Washington pelasi toissayönä Bostonia vastaan vieraissa ja voitti ottelun voittolaukauskisan jälkeen. Capitals loi pitkin ottelua paremmin paikkoja, mutta pääsi yleensä edes jatkopaikalle vasta kun T.J. Oshie laukoi tasoituksen minuutti ennen päätössummeria. Washington on ylöspäin todella tehokas joukkue ja sen pistekärki John Carlson on pistepörssin top viitosessa 32 tehopisteellä. Carlsonin ja Alexandr Ovetshkinin vaarallisuus on käynyt vastustajille kiusallisen selkeäksi.

Derek Grant iski uransa ensimmäisen hattutempun, kun Anaheim haki hallitsevalta Stanley Cup -mestarilta St. Louisilta pisteet lauantaiyönä. John Gibson pelasi maalilla mahtipelin ja oli Grantin ohella Ducksin toinen sankari. Myös Ryan Getzlaf oli pelipäällä. Tämä ottelu päätti viiden voitottoman matsin putken. Tappiot ovat ajattaneet Anaheimia alaspäin Tyynenmeren divisioonassa.

Lyö vetoa ottelusta:

Washington on sen verran vahvempi yhdistelmä, että päädyn antamaan vetosuositukseksi suoran kotivoiton varsinaisella peliajalla. Anaheim tarvitsee nappipelin päästäkseen ensi yönä pistejaolle. Vetosuositus on Washington voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,74.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO