TOP 5: Nämä nuoret NHL-tähdet lyövät rahoiksi viimeistään ensi kesänä!

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

NHL:n viime kesän rajoitettujen vapaiden pelaajien markkinoista muodostui lopulta ennennäkemätön kissa-hiiri-leikki kirkkaimpien RFA-tähtien odoteltua jopa harjoitusleirin lopulle saakka toistensa ratkaisuja ennen oman puumerkkinsä raapustamista uuteen sopimukseen.

Tulevan kesän RFA-markkinat eivät tarjoa aivan viime kesän kaltaista tähtiloistoa, joskin nimekäitä pelimiehiä on taas tarjolla jonoksi asti huolimatta siitä, että kärkinimistä mm. Alex DeBrincat ja Nico Hischier ehtivätkin jo solmia omat jatkosopimuksensa.

Seuraavassa lista viidestä pelaajasta, jotka tulevat tämän hetken näytöillä rustaamaan rahakkaimmat jatkosopimukset viimeistään kesällä.

Mathew Barzal, New York Islanders

Vielä toissa kaudella 85 tehopistettä iskenyt sentteri hyytyi hieman viime (62 pistettä). On ollut Islandersin arvokkain yksittäinen pelaaja John Tavaresin häivyttyä. 22-vuotiaan sentterin arvioidaan allekirjoittavan vuosipalkaltaan yli kahdeksan miljoonan dollarin tulot tuovan jatkosopimuksen.

Anthony Mantha, Detroit Red Wings

Kookas laitahyökkääjä on viimein astumassa niihin saappaisiin, joihin 25-vuotiaan entisen 1. kierroksen 20. varauksen ollaan odotettu hyppäävän jo parin viime kauden ajan. Kaksi peräkkäistä 48 pisteen kautta surkean Red Wingsin riveissä pelannut jenkki on aloittanut kuluvan kauden iskemällä 15 peliin 14 tehopinnaa. Tulee saamaan mukavan korotuksen nykyiseen 3,3 miljoonan taalan vuositulot takaavaan sopimukseensa.

Max Domi, Montreal Canadiens

Vaihdossa toiseen huippulupaus Alex Galchenyukiin Arizonasta hankittu Domi on noussut Canadiensin selväksi ykkössentteriksi. Nosti piste-ennätyksensä heti ensimmäisen Montreal-kauden aikana 45:stä 72:een, ja meno on jatkunut lähes piste per peli -tahdilla myös alkukauden. Luvassa rahakas jatkopahvi.

Mikhail Sergatshev, Tampa Bay Lightning

21-vuotias tulevaisuuden supertähti tulee nielemään yksin suuren osan Tampan seitsemän miljoonan taalan vapaana olevasta palkkabudjetista ensi kesänä. Potentiaalia seuran puolustuksen kärkinimeksi yli 10 vuoden ajaksi, minkä vuoksi Tampan onkin tehtävä kipeitä päätöksiä venäläisen pitämiseksi riveissään.

Matt Murray, Pittsburgh Penguins

Jo kaksi Stanley Cupiakin urallaan torjuneen 25-vuotiaan maalivahdin taso on ailahdellut parin viime kauden aikana, mutta luvassa lienee silti korotus aiempaan, 3,75 miljoonan dollarin kausitulot taanneeseen sopimukseen.

Muita nimekkäimpiä kesän RFA-pelaajia: Darnell Nurse (Edmonton Oilers), Pierre-Luc Dubois (Columbus Blue Jackets), Victor Olofsson (Buffalo Sabres), Kevin Labanc (San Jose Sharks), Sam Reinhart (Buffalo Sabres).

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS