Liigajoukkue KalPa tiedotti kotisivuillaan, että se on tehnyt jatkosopimukset kolmen pelaajansa kanssa. Leevi Aaltosen ja Juuso Könösen jatkosopimukset ovat kaksivuotisia ja puolustaja Joona Riekkisen jatkosopimus yksivuotinen.

SOPIMUSUUTISIA! 🚨

Leevi Aaltonen, Joona Riekkinen ja Juuso Könönen jatkavat keltapaidoissa! 👊

Aaltosen ja Könösen jatkosopimukset ovat kaksivuotisia, Riekkisen jatkosopimus kattaa puolestaan kauden 2020-2021.

👉 kalpa.fi/fi-fi/article/…

#KalPa #Liiga #Kuopio

Kaikki kolme pelaajaa ovat ottaneet paikan KalPan vakiokokoopanosta ja jokainen heistä on ottanut tällä kaudella isoja askeleita eteenpäin.

– Olemme tyytyväisiä, että heidän urat jatkuvat meillä ja toivottavasti kolmikon kehitys jatkuu samanlaisena myös tulevaisuudessa, KalPa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Toni Saksman kertoi.

Samalla huhut, joiden mukaan Aaltonen olisi ollut siis menossa JYPiin, voidaan unohtaa.

Pelaajista Könönen on iskenyt 18 ottelussa tehot 1+1=2 (+2), Riekkinen 10 kamppailussa pinnat 0+2=2 (+3) sekä loukkaantuneiden kirjoissa oleva Aaltonen 14 pelissä samat pinnat 0+2=2 (-5).

Viimeisenä mainittu ja JYPiin huhuiltu Aaltonen on kolmikosta suurin lupaus. Mikkelissä vuonna 2001 syntynyt hyökkääjä on NY Rangersin juhannuksen vitoskierroksen 130. varaus ja hänen palkintokaapistaan löytyy alle 18-vuotiaiden MM-kulta.

KalPalla on tällä hetkellä 18 pelaajasopimusta ensi kaudelle. Joukkue keikkuu Liigassa tällä hetkellä kolmanneksi viimeisenä.

Kuopiolaisten osalta kausi jatkuu perjantaina Tampereella Tapparan vieraana.

LUE ALKUVIIKON SIIRTOJUTUISTA MYÖS:
Häh? Liigassa vielä viime kaudella hyvin tehoillut hyökkääjä siirtyy todella kummalliseen maahan – ”Lisää hyökkäyksiemme laatua ja nopeutta”

Kenkää saanut Tomek Valtonen löysi uuden työnantajan – suomalainen katastrofiseuran luotsiksi: ”Olemme tehneet uusille valmentajillemme selväksi, että…”