Se niistä huhuista – juhannuksen NHL-varaus ei siirry Liigassa mihinkään, kaksi muutakin pelaajaa jatkaa tutuissa maisemissa: ”Toivottavasti kehitys jatkuu”

© Kuva: Getty Images
NHL:ssä Florida - Tampa Bay! Lunasta talletusbonus!

Liigajoukkue KalPa tiedotti kotisivuillaan, että se on tehnyt jatkosopimukset kolmen pelaajansa kanssa. Leevi Aaltosen ja Juuso Könösen jatkosopimukset ovat kaksivuotisia ja puolustaja Joona Riekkisen jatkosopimus yksivuotinen.

Kaikki kolme pelaajaa ovat ottaneet paikan KalPan vakiokokoopanosta ja jokainen heistä on ottanut tällä kaudella isoja askeleita eteenpäin.

– Olemme tyytyväisiä, että heidän urat jatkuvat meillä ja toivottavasti kolmikon kehitys jatkuu samanlaisena myös tulevaisuudessa, KalPa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Toni Saksman kertoi.

Samalla huhut, joiden mukaan Aaltonen olisi ollut siis menossa JYPiin, voidaan unohtaa.

Pelaajista Könönen on iskenyt 18 ottelussa tehot 1+1=2 (+2), Riekkinen 10 kamppailussa pinnat 0+2=2 (+3) sekä loukkaantuneiden kirjoissa oleva Aaltonen 14 pelissä samat pinnat 0+2=2 (-5).

Viimeisenä mainittu ja JYPiin huhuiltu Aaltonen on kolmikosta suurin lupaus. Mikkelissä vuonna 2001 syntynyt hyökkääjä on NY Rangersin juhannuksen vitoskierroksen 130. varaus ja hänen palkintokaapistaan löytyy alle 18-vuotiaiden MM-kulta.

KalPalla on tällä hetkellä 18 pelaajasopimusta ensi kaudelle. Joukkue keikkuu Liigassa tällä hetkellä kolmanneksi viimeisenä.

Kuopiolaisten osalta kausi jatkuu perjantaina Tampereella Tapparan vieraana.

LUE ALKUVIIKON SIIRTOJUTUISTA MYÖS:
Häh? Liigassa vielä viime kaudella hyvin tehoillut hyökkääjä siirtyy todella kummalliseen maahan – ”Lisää hyökkäyksiemme laatua ja nopeutta”

Kenkää saanut Tomek Valtonen löysi uuden työnantajan – suomalainen katastrofiseuran luotsiksi: ”Olemme tehneet uusille valmentajillemme selväksi, että…”


Näin lunastat 50€ ilmaisen livevedon Mestarien liigaan! 

  1. Avaa tili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20€ ja lyö vähintään 1€ veto mihin tahansa kohteeseen, jossa kerroin on 1,50 tai suurempi.
  3. Saat heti 50€ arvoisen live-vedon!

NHL:ssä Florida - Tampa Bay! Lunasta talletusbonus!