Liigassa viime kaudella runkosarjan 58 ottelussa tehot 13+15=28 iskenyt ja kolmessa pudotuspeliottelussa pisteet 0+1=1 sivaltanut ex-SaiPa-pelaaja David Goodwin ei jatka uraansa ruotsalaisessa Morassa. Joukkue on vajonnut pohjalle maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Allsvenskanissa.

Goodwinin uusi joukkue on pohjoisirlantilainen Belfast Giants. Asia kävi ilmi seuran kotisivuilta. Belfast pelaa isobritannialaista EIHL-liigaa. Neljän pelin tappioputkessa rypevä lauma on kymmenen joukkueen sarjassa viidentenä. CHL:ssä Belfast jäi C-lohkon viimeiseksi ja ulos jatkopeleistä.

– Vaikka ykkössija häämöttää edelleen silmissämme, emme voi jatkaa nykyiseen malliin, joukkueesta kommentoitiin tilannetta.

Goodwin iski Morassa alkukauden 11 ottelussa tehot 3+1=4. SaiPassa ennen viime kautta debyyttisesongillaan Goodwin sivalsi pinnat runkosarjan 60 ottelussa 10+19=29 ja yhdeksässä pudotuspeliottelussa pisteet 2+1=3.

– Kun saimme tietää Davidin olevan vapaana, halusimme napata hänet Belfastiin. Hän lisää hyökkäyksiemme laatua ja nopeutta.

Goodwin ei ollut ainoa, jonka toimesta ovet kävivät Morassa. Joukkueen uusi valmennuskaksikko on Tomek ValtonenKasper Vuorinen.

LUE MYÖS:
Kenkää saanut Tomek Valtonen löysi uuden työnantajan – suomalainen katastrofiseuran luotsiksi: ”Olemme tehneet uusille valmentajillemme selväksi, että…”