”Pääsi nopeasti juoneen kiinni” – liigajoukkue jatkoi lainamiehen pestiä, pirteästi esiintynyt ulkomaalaisvahvistus lähtee

© Kuva: Juha Tamminen

Lahden Pelicans tiedotti nettisivuillaan, että joukkueen leiriin kahden pelin lainapestillä tulleen JYP-pakki Ossi Ikosen lainaa on jatkettu parilla kuukaudella. Kiekon kanssa hyvin ja rohkeasti pelaava puolustaja pelasi viime viikonloppuna Pelicansissa kaksi peliä tehoin 0+1 (+2).

– Ikonen pääsi nopeasti juoneen kiinni ja vahvisti meidän puolustustamme selkeästi. Odotamme, että pelituntuman ja yhteisten harjoitusten myötä saamme miehestä vielä enemmän irti, Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kommentoi.

Joukkue tiedotti samalla kovasta menetyksestä. Kelvollisin ottein luutinut Pavel Vorobei ja seura ovat purkaneet puolustajan pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä. Pelaaja sai kuulemma mahdollisuuden pelata KHL:ssä.

22-vuotias valkovenäläinen pelasi lahtelaisten takalinjoilla 15 ottelussa pistein 1+3=4 (+3).

LUE ALKUVIIKON SIIRTOJUTUISTA MYÖS:
Heikon alkukauden pelanneelle kaksinkertaiselle suomenmestarille monoa Sveitsistä!

Liigajoukkue hankki muutama vuosi sitten NHL:ään varatun pelurin – ”Tuo valmennukselle lisää vaihtoehtoja”

Joukkue vaihtuu – Suomessa pelannut todella eksoottisen kiekkomaan pelaaja jatkaa kiertolaiselämää