TPS:ssä kausina 2013-15 pelannut liettualainen, arkistokuvassa oleva Tadas Kumeliauskas, 28, on ollut viime vuosina melkoinen kiekkokiertolainen. Tällä, viime ja toissa kaudella peräti neljää eri joukkuetta edustanut pelaaja siirtyy nyt taas uuteen porukkaan.

Saksan DEL2:ssa pelaavan EV Landshutin jättänyt todella eksoottisen kiekkomaan hyökkääjä suuntaa seuraavaksi maan kolmanneksi korkeimmalle sarjatasolle Starbulls Rosenheimiin. Landshut tiedotti asiasta kotisivuillaan.

– Kiitämme Tadasia hänen omistautumisestaan meille ja toivotamme hänen urheilu-uralleen ja henkilökohtaiseen elämään kaikkea hyvää, seurasta sanottiin.

Niin keskellä kuin laidassa viihtyvä hyökkääjä teki kauden 12 pelissä tehot 3+4=7.

Pelaajan uran erikoisuus on se, että TPS-kausien jälkeen hän ei pelannut missään talvella 2016-17. Kumeliauskas on käynyt edustamassa Saksan ja Suomen lisäksi ulkomaisia joukkueita myös Kazakstanissa, Venäjällä ja USA:ssa.

Liettualainen nakutti Liigassa aikoinaan 85 ottelussa tehot 20+25=45.