No huhhuh! NHL:stä farmiin passitettu nuorten maailmanmestari näytti nyt kaikille närhen munat – mätti peräti viisi pinnaa: ”Palasin tänne innoissani pelaamaan”

© Kuva: Ilari Isotalo

Kourallisen otteluita NHL:ssä ennen viikonlopun farmikomennustaan pelannut Urho Vaakanainen pääsi kovaan vireeseen hänen joukkueensa Providence Bruinsin juhlittua AHL:ssä.

Se kurmotti Hershey Bearsia luvuin 6-3 sunnuntai-iltana Vaakanaisen mätettyä peräti tehot 2+1=3. Tämä ja tämä häkki olivat pakille kauden ensimmäiset, ja nyt syksyn saldo farmissa on 2+5=7. Pelejä vyöllä on 17 kappaletta.

– Mielestäni ensimmäiset 35 minuuttia olivat todella hyviä. Sittemmin otimme jalan pois kaasulta. Meidän on kyettävä pelaamaan parempia kuusikymppisiä, pelaaja sanoi Providencen nettisivuilla.

Vaakanainen oli sunnuntai-iltana esillä monessa. Pisteiden lisäksi tilastoihin merkattiin tehotilaston huikea lukema +3, sekä kaksi rangaistusminuuttia ja viisi kutia.

Viikonloppu oli pakille huikea muutenkin, sillä aiemmin Springfield Thunderbirdsiä vastaan 4-5-jatkoaikatappiossa alle 20- ja alle 18-vuotiaiden maailmanmestari saalisti kaksi syöttöpinnaa ja tehotilastoon lukeman +3.

– Viikonlopun ensimmäisessä pelissä tunsin, että minulla oli aikaa ja tilaa paljon. Se tunne siirtyi sunnuntaille. Bostonin matkassa oleminen auttaa. Siellä pääsee harjoittelemaan sellaisia miehiä, kuten (Patrice) Bergeron, (David) Pastrnak ja (Brad) Marchand vastaan. Se tekee todella hyvää.

AHL-komennus ei tainnut käydä Vaakanaiselle ylpeyden päälle.

– Tunsin oloni todella hyväksi. Palasin tänne innoissani pelaamaan, joten asiat tuntuivat mahtavilta.

Farmiurallaan 47 ottelussa tehot 6+15=21 iskeneen joensuulaispelaajan viikonloppu oli huikea. Tilastot olivat siis yhteenlaskettuna 2+3=5 ja +6!

LUE MYÖS:
Potkut saaneesta Mike Babcockista ja NHL-tähdestä leviää erikoinen paljastus: ”Teki niin, koska ei halunnut suututtaa valmentajaa”

Teuvo Teräväiselle ei löydy pysäyttäjää! Pisteputki kasvaa ja paikka pistepörssissä nousee kohisten

NHL:ssä nähtiin brutaali ylilyönti, joukkuekaverit reagoivat yllättävällä tavalla: ”Emme halunneet, että heillä olisi sama etu kuin meillä”


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.