Carolina Hurricanes on tällä hetkellä yksi NHL:n kuumimmista joukkueista. Seitsemästä viimeisestä ottelustaan joukkue on voittanut kuusi. Viimeisin voitto irtosi Detroit Red Wingsistä viime yönä 2-0 lukemin.

Yksi iso tekijä Carolinan kuumassa putkessa on Teuvo Teräväinen. Hän on tykittänyt kuuteen viimeiseen peliin tehot 3+8=11 ja on nyt kolmen ottelun pisteputkessa. Samalla hän on noussut NHL:n pistepörssissä jo 15. sijalle. Myös alkukauden kehnosti pelannut Sebastian Aho on alkanut syttyä tehojen valossa.

Viime yönä Teräväinen ja Aho auttoivat joukkueensa voittoon takomalla 1+1 tehot kumpainenkin. Aho sivalsi joukkueensa voittomaalin sisään irtokiekosta. Teräväinen puolestaan iski toisen osuman tyhjiin.

Suomalaisten pistepörssiä johtaa Aleksander Barkov. Teräväinen on enää kolme tehopistettä Florida-kapteenia perässä. Aho puolestaan on takonut tehot 12+8=20 ja johtaa suomalaisten maalipörssiä.