Toronto Maple Leafs antoi hiljattain potkut pitkäaikaiselle päävalmentajalleen Mike Babcockille. Värikäs valmentajapersoona on jakanut jo pitkään mielipiteitä, ja Torontosta poistuminen on avannut monen kriitikon kielenkannat.

Erikoisimman tarinan Babcockin johtamistyylistä kertoi kuitenkin Toronto Sunin toimittaja Terry Koshan.

– Babcock oletetusti kysyi yhdeltä Leafsin tulokkaalta listaa joukkueen pelaajista alkaen kovimmasta työntekijästä ja päättyen niihin, joilla ei ole vahva työmoraali. Tulokas teki niin, koska ei halunnut suututtaa valmentajaa, mutta hän oli kauhistunut, kun Babcock kertoi pelaajille, kuka oli saanut huonoimman arvion, Koshan kirjoittaa.

The Athleticin toimittaja Ian Tulloch paljastaa puolestaan, että kyseisen tarinan tulokas on Mitch Marner. Marner pelasi tulokaskautensa kaudella 2016-17. Hän nakutti tuolloin tehot 19+42=61.