NHL-tähtivalmentaja tulisilla hiilillä – potku-uhka nyt tosiasia! ”Kaikki kertoimet näyttävät siihen suuntaan”

© Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafs koki viime yönä jo viidennen peräkkäisen tappionsa NHL:ssä haluttomasti pelanneen joukkueen jäätyä vieraissa Pittsburgh Penguinsin jyrän alle lukemin 1-6.

Toronton jättipalkkaa nauttiva päävalmentaja Mike Babcockin nimi onkin pyörinyt jo jonkin aikaa otsikoissa mahdollisesti edessä olevien potkujen vuoksi. Jopa NHL:n hovitoimittajat Elliotte Friedman ja Chris Johnston uskovat todennäköisyyksien kallistuneen jo Babcockin lähtöpassien puolelle.

– Kun joukkue lentää Vegasiin illalla, kaikki kertoimet näyttävät siihen suuntaan, että mitä tahansa saattaa tapahtua, Friedman pyöritteli lauantai-illan Hockey Night in Canada -lähetyksessä.

Isolla kohulla Torontoon Detroit Red Wingsistä kaapattu Babcock on valmentanut Maple Leafsiä vuodesta 2015 alkaen. Joukkueen menestys on kuitenkin jäänyt viime vuosina vaisuksi huolimatta yhdestä NHL:n parhaista kokoonpanoista. Babcockin avauskaudella kevään tosipelien ulkopuolelle jäänyt joukkue on pudonnut kolmella viime kaudella jatkosta jo pudotuspelien avauskierroksella.