Mikael Granlund on vihdoin päässyt jyvälle pisteiden takomisesta NHL:ssä – iski komeat tehot karussa sulamisessa: ”Jokainen virhe johtaa maalintekopaikkaan”

© Kuva: Getty Images

Nashville Predatorsin Mikael Granlund on kääntänyt kelkkansa NHL:ssä vaikean pisteettömän jakson jälkeen täysin. Pelaaja jatkoi oivaa pistetehtailuaan torstaiyönä iskettyään Vegas Golden Knightsia vastaan tehot 1+1=2.

Hyökkääjän maali kavensi Vegasin johdon 1-2:een, lisäksi suomalaistähti syötti Predsin 3-2-johtomaalin. Vegas lopulta voitti jatkoajalla numeroin 4-3 tehden 3-3-tasoituksen viimeisellä sekunnilla.

– Teimme paljon hyviä asioita, Nashvillen päävalmentaja Peter Laviolette heitti silti seuran kotisivuilla.

Oululainen Granlund veti NHL:ssä kiikareilla aiemmin syksyllä lokakuun puolesta välistä pitkälle marraskuun alkuun, mutta nyt hän on yltänyt pisteille viidesti seitsemässä edellisessä ottelussa. Näissä pelaajan saldo on 2+5=7.

Hän on ollut Nashvillen iloisimpia aiheita viime aikoina.

– Näyttää siltä, että jokainen tekemämme virhe johtaa heti maalintekopaikkaan. Mielestäni teimme töitä aika laadukkaasti ja pelin jatkuessa tiukensimme pakettia. Peli olisi pitänyt tappaa. Mutta sitä emme tehneet, Laviolette pyöritteli.

Suomalaispelaajan kauden neljännen maalin näet täältä ja talven seitsemännen syöttöpinnan täältä. Granlund kellotti peliaikaa reilut 18 minuuttia ja tehotilastoon hänelle merkattiin lukema +1. Lisäksi hän oli kamppailun kakkostähti.

LUE MYÖS:
NHL:n kohuvalmentaja Mike Babcockin kenkiminen neronleimaus – tuore luotsi teki heti historiaa huimissa murskajaisissa: ”Olemme menneet eteenpäin”

Patrik Laine liekeissä NHL:ssä! Tykki lauloi vanhaan malliin ylivoimalla – katso osuma

Suomalaisen kiekkotähden ura ollut uskomatonta draamaa – muisteli nyt pysäyttävää diagnoosia: ”Minulla kävi tuuri, kun sairaus oli vasta alkuvaiheessa”


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!