Liiga
Lukko – Ässät
Lauantai 30.11. klo 17:00

Lauantaina pelataan liigakauden kolmas Satakunnan derby Lukon ja Ässien välillä. Voitot ovat näissä kahinoissa tasan 1-1, kun molemmat joukkueet ovat ottaneet voitot kotonaan. Lukko on tällä hetkellä sarjataulukossa kuudentena, kun taas kammottavaa marraskuuta viettävä Ässät on liukunut sarjataulukossa 13. sijalle – takanaan enää kriisijoukkueet TPS ja Sport.

Lukko otti viikolla voiton Pelicansista tiukassa pelissä 2-1. Lukon peli ei sujunut kovin rasvatusti, mutta taisteluilme oli kohdallaan ja Oskari Setänen oli maalilla todella hyvällä pelipäällä. Pekka Virta on saanut joukkueessa palikat kohdalleen ja näkisin Lukon olevan selkeästi tällä kaudella pudotuspelijoukkue. Terveystilanne joukkueessa on hyvä, mutta Miska Kukkonen kärsii pelikieltoaan.

Ässien tekeminen on ollut jo pitempään tuskaista. Viikolla TPS:ää vastaan paketti pysyi hyvin kasassa kaksi erää ja Sami Aittokallio oli kuin muuri, mutta kolmannessa erässä Pata suli todella pahasti. Siitä – ja koko syksystä – riittää nousemista henkisesti derbykamppailuun. Murskana olevan itseluottamuksen myötä peli-ilme on kehno – Ässät on tällä hetkellä hidas ja ennalta-arvattava vastus. Pahalta näyttää tässä vaiheessa kautta.

Lyö vetoa ottelusta:

Näihin derbyihin ei aina normaalit lainalaisuudet pure, mutta näen tämänhetkisen Lukon niin paljon vahvempana yhdistelmänä, että lyön vetoa kotivoitosta tasoituksella. Kahden maalin voitolla päästään lunastuksen makuun: vetosuositus on Tasoitusveto, Lukko -1.5 kertoimella 1,98.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO