St. Louis Bluesin Robert Bortuzzo on saanut neljän ottelun pelikiellon telottuaan Nashville Predatorsin Viktor Arvidssonia poikittaisella mailalla viikonloppuna, NHL:n virallisilla kotisivuilla tiedotettiin.

Näet brutaalista ylilyönnistä videon täältä.

Kuten videolta näkee, veti viime kesän Cup-voittaja taklauksessa pahasti yli.

– Bortuzzon toinen poikittainen ei kuulu jääkiekkoon, sivuilla perusteltiin.

Nashvillesta ei tilannetta luonnollisesti puolusteltu. Arvidsson on sivussa puolisentoista kuukautta.

– Se oli ruma taklaus, Preds-luotsi Peter Laviolette sanoi The Tennesseanin mukaan.

Ruotsalainen Aftonbladet puolestaan otsikoi juttunsa niin, että kyseessä oli brutaali hyökkäys.

Moisen töötin jälkeen joku saattaisi lähteä kostotoimiin. Lähes 190 senttinen ja vajaat satakiloinen Mathieu Olivier (0+1) kommentoi tapausta varsin loogisin sanakääntein. Preds johti peliä puolustajan sikailun aikaan luvuin 2-0. Joukkueella ei ollut syytä provosoitua.

– Meidän on pysyttävä fiksuina. Tiesimme kyllä sen, kuka sen teki. Emme halunneet päästää heitä mukaan peliin halvalla tavalla. … Emme halunneet, että heillä olisi sama etu kuin meillä, NHL-jäille murtautumista yrittävä Olivier sanaili.

Austin Watsonkin (0+2) suhtautui tapaukseen suhteellisen neutraalisti. Joukkueen väellä ei ollut syytä provosoitua, kun Blues jäi jalkoihin lopulta luvuin 2-4.

– Annamme liigan tai kenen tahansa muun käsitellä tapauksen. Ei ole minun tehtävänäni päättää, että onko tapauksessa ryhdyttävä toimiin.

– Puolustuskyvytön pelaaja sai tuplapoikkarin.

LUE MYÖS:
NHL:ssä nähtiin brutaali ylilyönti, joukkuekaverit reagoivat yllättävällä tavalla: ”Emme halunneet, että heillä olisi sama etu kuin meillä”

Potkut saaneesta Mike Babcockista ja NHL-tähdestä leviää erikoinen paljastus: ”Teki niin, koska ei halunnut suututtaa valmentajaa”

Teuvo Teräväiselle ei löydy pysäyttäjää! Pisteputki kasvaa ja paikka pistepörssissä nousee kohisten