© Kuva: Juha Tamminen

Jokipojat – RoKi: Pelirasitus huipussaan

Mestis
Jokipojat – RoKi
Sunnuntai 03.11. klo 17:00

Sunnuntaina pelataan yksi ottelu Mestistä, jossa RoKi viimeistelee kolmen ottelun vieraskiertueensa Joensuussa. Joensuun Jokipojille ottelu on viikonlopun toinen, joten täysin vailla rasitusta sekään ei ole. Tämä ottelu on piristävä poikkeus, sillä kotimaan jääkiekkosarjoissa voisi olla sunnuntaipelejä useamminkin.

Jokipoikien alkukausi on ollut pettymys, sillä ärjypaidat ovat tässä vaiheessa sarjaa yhdeksäntenä. Parhaimmillaan Joni Petrellin joukkue pystyy pyörittämään peliä mallikkaasti, mutta välillä punainen lanka katoaa pahemman kerran. Niin myös eilen, sillä Peliitat vei Joensuusta kolme pistettä isäntien räikeiden puolustusvirheiden avittamana. Kolmannen erän kiri oli kova, mutta vieraat ratkaisivat ottelun tekemällä 3-5 tyhjiin. Tälle illalle jäi siis varmasti nälkää.

RoKin vieraskiertueelta ei ole vielä pisteitä lohjennut. Joukkue oli perjantaina täysin telineissä Hermestä vastaan ja lauantaina KeuPa käänsi ottelun väkisin edukseen kolmannessa erässä. RoKin kohtaloksi koituivat sekä jäähyt että kehno ylivoimapeli. Pelirasitus on tänään jo kovalla tasolla, mutta täytyy muistaa, että edellisellä vastaavanlaisella kiertueella Santeri Immosen suojatit veivät päätösottelussa KooVeeltä kaksi pistettä. Sitkeyttä napapiirin sankareilta siis löytyy, vaikka urakka tuntuu käsittämättömän kovalta.

Lyö vetoa ottelusta:

Jokipojat on ottelussa selkeähkö suosikki, mutta jätän takaportin auki RoKin venymiselle. Ottelun vetosuosituskin liittyy tähän: Tasoitusveto, RoKi +1.5 kertoimella 1,80. Veto on siis voitollinen vielä RoKin yhden maalin tappiolla.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.