HIFK sai huippu-uutisia – NHL-lupaus palasi vihdoin tositoimiin A-nuorissa: ”Tosi vaikeaa on ollut”

© Kuva: Leijonat.fi

Helsingin IFK on saamassa talven aikana mieluisan vahvistuksen.

10 kuukautta sivussa ollut Niklas Nordgren palasi nimittäin tositoimiin sunnuntaina, kun hän keräsi kaksi syöttöpistettä HIFK:n A-nuorten mukana. Edellisen kerran nuorukainen oli pelannut tammikuussa.

– Tosi vaikeaa on ollut. Pari erilaista loukkaantumista on takana, eikä ole päässyt treenaamaan, Nordgren kertoi lokakuussa HIFK:n haastattelussa, kun hän oli liittynyt A-nuorten harjoituksiin.

Takaiskuista huolimatta 19-vuotiaasta hyökkääjästä odotetaan tulevaisuudessa kansainvälisen tason pelaajaa. Nordgren varattiin NHL:ään vuonna 2018, kun Chicago Blackhawks valitsi pelaajan itselleen kolmannella kierroksella (#74).