NHL:ssä on viime päivinä ollut kohua toisensa perään. Kaikki lähti liikkeelle, kun entiset pelaajat kritisoivat Toronto Maple Leafsin potkut saanutta Mike Babcockia. Nyt huonosta johtamiskulttuurista on avauduttu enemmänkin.

Viimeisimmän ja kenties rajuimman paljastuksen teki entinen NHL-hyökkääjä Daniel Carcillo. Hän kertoi saaneensa useita yhteydenottoja koskien junorisarja WHL:n tulokasjuhlia ja siellä tapahtuneita asioita.

– Alaikäisten juomista, nuorten miesten pukemista naisiksi sekä fyysistä ja seksuaalista väkivaltaa tapahtui kuvassa olevissa tulokasjuhlissa, Carcillo kirjoittaa.

– WHL ja Hockey Canada saivat tietää asiasta, mutta eivät tehneet mitään, koska asiaan liittyy Sutterien nimi.

Sutterit ovat tunnettu kanadalainen kiekkosuku. Brent Sutter pelasi NHL:ssä 80- ja 90-luvuilla. Nykyään hän valmentaa WHL:ssä Red Deer Rebelsiä. Hänen poikansa Brandon Sutter pelaa Vancouver Canucksissa.

Veli Darryl Sutter puolestaan muistetaan Los Angeles Kingsin valmentajana. Hän koutsasi kalifornialaisjoukkueen kahdesti Stanley Cup -mestaruuteen.

Voit katsoa kuvan Carcillon mainitsemista juhlista alta.

Daniel Carcillo

@CarBombBoom13

Daniel Carcillo

@CarBombBoom13
I’ve been getting numerous messages out of the @TheWHL about an abusive group of men who are considered @HockeyCanada royalty, The Sutters

I have personally witnessed the abuse first hand when I played for Darryl with the @LAKings

More to come...

#hockey #abuse
Underage drinking, dressing young men as women & physical, verbal & sexual abuse happened at the pictured rookie party

The @TheWHL & @HockeyCanada was made aware of it & nothing was done bc it involved the Sutter name

DM me for more info if you want the full story

#hockeyabuse