Raahelainen Teräs-Kiekko on ollut ”lievissä” vaikeuksissa jääkiekon naisten Mestiksen syksyn pohjoisessa karsintalohkossa. TeKi on pelannut viiden joukkueen sarjassa kymmenen ottelua häviten ne kaikki.

Joukkueella on kasassa yksi ainoa pinna. Tämä nyt ei ehkä vielä kuulosta sinänsä miltään tylytykseltä, mutta se sen sijaan alkaa jo kuulostamaan, että joukkueen maaliero kymmenen pelin jälkeen on 7-121 (-114). Teräs-Kiekko on siis päästänyt 12,1 maalia per ottelu.

Tasoero on järjetön, siinä ei ole oikein mitään järkeä – kyseessä ovat kuitenkin Suomen toiseksi korkeimman sarjatason karsinnat.

Joukkueen parhaat pistenaiset ovat iskeneet tehot 2+1=3. Tähän on yltänyt kaksi pelaajaa. Joukkueesta pisteitä on tehnyt kaikkiaan kuusi naista.

Joukkueen maalivahti Heidi Pietilä on joutunut torjumaan yhdeksässä pelissä ”vasta” 786 kertaa. Kun hän on antautunut 97 kertaa, on torjuntaprosentti joukkueen surkeaan tasoon nähden yllättävänkin hyvä 89,01.

Koska Teräs-Kiekolla on karsintasarjaa jäljellä vielä kahden ottelun verran, voi Pietilällä mennä rikki jopa tuhannen torjutun kudin raja.

TeKin tie vie karsintasarjan jälkeen auttamatta Suomi-sarjaan.