Toronto-valmennuksen usko loppui! Kasperi Kapanen supertähtien rinnalta jämäketjuun

© Kuva: Getty Images

NHL-kauden kahden sarjan kovimpiin kuuluvan supertähden, John Tavaresin ja Mitch Marnerin ketjun laidalla aloittanut Toronto Maple Leafsin Kasperi Kapanen ei ole onnistunut vakuuttamaan otteillaan nimekkäiden pelikaveriensa rinnalla.

Kuopiolaislähtöinen hyökkääjä saikin kokea ikävän ”arvonalennuksen” kesken Leafsin ja Minnesota Wildin välisen ottelun keskiviikon vastaisena yönä valmennusjohdon pudotettua pikakiiturin pois megatähtikaksikon rinnalta.

Laitahyökkääjän uusi pelipaikka löytyi kolmosketjusta Alexander Kerfootin ja Ilja Mikhejevin rinnalta. Kapasen paikan Tavaresin johtamassa ketjussa otti ainakin Wild-pelin lopussa Trevor Moore. Joukkueen päävalmentaja Mike Babcock kommentoi muutosta tarpeella herätellä joukkuettaan.

Kapasen alkukausi on ollut nimekkäistä ketjukavereista huolimatta tuskainen. Miehelle vieraammalla vasemmalla laidalla tulosta ei ole syntynyt, vaan suomalainen on kasannut seitsemään peliin vaisut tehot 0+2.

Maple Leafsin valmennus ei tuoreeltaan pelin jälkeen ilmoittanut, oliko Kapasen syrjäyttäminen tulosyksiköstä pysyvämpi ratkaisu vai pelkkä kokeilu. Päävalmentaja Babcock oli ainakin ottelun jälkeisissä kommenteissaan varsin tyytyväinen Mooren esiintymiseen Tavaresin ja Marnerin rinnalla.

LUE MYÖS: Patrik Laineen Winnipegille loistouutisia: tähtipuolustaja jatkamassa sittenkin uraansa!

LUE MYÖS: Seura yhä hakusessa! Nämä viisi NHL-konkaria edelleen ilman työpaikkaa