Tässäkö NHL:n siirtotakarajan himotuin vuokrapelaaja? NHL-toimittaja luettelee kolme potentiaalista ottajaa

© Kuva: Getty Images
Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

NHL-kaudesta on pelattu vasta kolmisen viikkoa, mutta varsinkin New Jersey Devilsin surkea alkukausi on nostanut välittömästi esille mm. supertähti Taylor Hallin mahdollisen siirron toisaalle vielä kesken kuluvaa kautta.

Devils ei isoista satsauksista huolimatta näytä tällä hetkellä pudotuspelijoukkueelta, minkä vuoksi toissa kauden arvokkaimman pelaajan ja viimeistä sopimuskauttaan pelaavan Hallin lähdöllä spekuloidaan Pohjois-Amerikan medioissa lähes päivittäin jo tässä vaiheessa.

Kuusi miljoonaa dollaria kaudesta tienaavalla Hallilla ei ole sopimuksessaan siirrot estävää pykälää, minkä vuoksi Devils kaupanneekin miehen muualle viimeistään helmikuun siirtotakarajalla, ellei hyökkääjä sitten suostu jatkosopimukseen ennen sitä.

Edmonton Oilersia on pidetty varteenotettavana laskeutumispaikkana supertähdelle, joskin myös useat muut joukkueet lienevät kiinnostuneita MVP-tason supertähdestä jopa pelkkänä loppukauden vuokrapelaajana.

Sportsnetin Luke Fox nostaa artikkelissaan esille kolme potentiaalista ottajaa Hallille. Ykköseksi toimittaja nostaa Colorado Avalanchen, jolla on mestarikandidaateista eniten pelivaraa palkkakattonsa alla (7,4 miljoonaa). Fox muistuttaa, että Hallin hankinta vaikka vain loppukaudeksi nostaisi Avalanchen kertaheitolla suurimpien mestarisuosikkien joukkoon.

Toisena toimittajan listalle nousee Montreal Canadiens. Joukkueella on tulevan kesän varaustilaisuuden viidellä ensimmäisellä kierroksella käytettävissään peräti 10 varausvuoroa, joten pelimerkkejä Hallin kiinnittämiseksi riittäisi.

Kolmantena Fox nostaa esille Anaheim Ducksin, jonka keskikaista on varsin hyvällä mallilla, kun taas laitahyökkääjäosasto huutaa johtavan maalintekijän perään pitkään roolia hoitaneen Corey Perryn lähdön jälkeen. Pelkäksi vuokrapelaajaksi Hallia tuskin Ducks-paitaan ollaan joka tapauksessa hankkimassa.

Liity mukaan kuuman kiekkokauden keskusteluun Jääkiekon olohuone -ryhmässä.

LUE MYÖS: Kiekkoraamattu hehkuttaa suomalaislupausta – ”Suomen uusi kultapoika”

Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS