Kiekkoraamatuksi tituleerattu The Hockey News teki oman artikkelin yhdestä suomalaisen jääkiekon kovimmista tulevaisuuden lupauksista, HIFK:ssa tällä kaudella hyökkäävästä Anton Lundellista.

18-vuotias, sekä sentterin että laitahyökkääjän tonteilla viihtyvä Lundell on ennakoitu tulevan kesän NHL:n varaustilaisuuden ennakkoarvioissa jopa top 5 -lupaukseksi. Lyhyellä urallaan jo 18- ja 20-vuotiaiden maailmanmestaruudet voittanut toisen polven kiekkoilija omaa THN:n mukaan jopa potentiaalia Suomen kirkkaimmaksi NHL-tähdeksi tulevaisuudessa. Sivusto otsikoi juttunsa Lundellista tituleeraamalla tätä Suomen uudeksi kultapojaksi.

– Hänellä on peliälyä ja kamppailuvoimaa tulla NHL:n supertähdeksi, joten kyse on vain työnteosta. Ilman epäilystäkään hänen kyvyistään, Lundell tulee olemaan top 10 -varaus ensi kesänä, ehkä jopa top 5, kiekkoraamattu arvioi.

Viime kaudella kahdet arvokisat pelannut ja osan kaudesta myös HIFK:n A-nuorissa esiintynyt Lundell pääsi näyttämään taitojaan Liiga-joukkueen mukana lopulta 38 ottelussa iskien näissä varsin komeat tehot 9+10=19. Tällä kaudella superlupaus on iskenyt toistaiseksi pelaamissaan 11 Liiga-ottelussa taululle teholukemat 3+1.