Mestis-joukkue KOOVEE tiedotti kotisivuillaan, että se tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen Anton Ollikaisen kanssa. Erikoista tilanteessa on se, että hyökkääjä teki vasta huhtikuun lopulla Tapparan kanssa vuoden mittaisen pahvin.

– Erittäin hyvä, että saimme kiinnitettyä hänet loppukaudeksi. Hän on loistava kahden suunnan hyökkääjä ja tehojakin tulee ihan mukavasti, KOOVEE:n päävalmentaja Miikka Kuusela myhäili seuran kotisivuilla.

26-vuotias laituri on rullannut viime ajat Liigan ja Mestiksen väliä. Esimerkiksi viime kaudella ensiksi mainitussa pelejä kertyi vyölle 11 kappaletta tehoin 1+0=1, sarjaporrasta alempana pelejä kertyi 33 kappaletta todella komein pistein 13+13=26.

– Anton on todella kilpailuhenkinen ja voitontahtoinen pelaaja ja hän tulee auttamaan joukkuettamme esimerkillään, Kuusela selvitti.

Tänä syksynä Ollikainen kerkesi pelata Tapparassa kaksi matsia pisteittä, KOOVEE:ssa ottelukohtaisella sopimuksella pelanneen hyökkääjän saldo kahdessa pelissä on toistaiseksi 2+0=2.

Kun Suomen Cupin koitokset lasketaan mukaan, paukutti Ollikainen alkukaudella KOOVEE:n paidassa neljässä pelissä peräti viisi häkkiä. Nyt pelaaja on siis ainakin näillä näkymin lopullisesti KOOVEE:n.

Mestis-kauden kaksi ensimmäistä koitostaan varsinaisella peliajalla voittanut tamperelaislauma jatkaa urakkaansa keskiviikkona. Silloin vieraaksi saapuu nollassa pisteessä keikkuva K-Vantaa.